Instalaţii electice mai performante şi mai sigure puse în serviciu

Страница для печатиСтраница для печати

Investiţiile în reţelele electrice sunt efectuate de  Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. ţinând cont de cele mai optimale decizii referitoare la arhitectura reţelelor ce urmează a fi modernizate, capacitatea instalaţiilor, parametrii tehnici a acestora şi de asigurare a securităţii necesare în vederea excluderii oricăror posibile riscuri în raport cu populaţia şi mediul ambiant.
 
Un exemplu al acestei abordări poate servi înlocuirea în oraşul Vulcăneşti a 3 posturi de transformare (PT) 10/0,4 kV de tip vechi, amplasate într-o regiune cu trafic intens,  ce aveau deja un grad avansat de uzură, cu o singură instalaţie de ultimă generaţie (PT) de acelaşi nivel de 10/0,4 kV, care a preluat integral sarcina existentă.
 
Pe lîngă indicatorii tehnici performanţi, această instalaţie de producţie poloneză mai are o serie de alte avantaje, ce o face atât de potrivită pentru mediul urban şi anume compactcitatea ei şi realizarea învelişului exterior din beton armat, ce o face mai rezistentă la influenţele mediului ambiant, totodată mai sigură privind securitatea electrică. Sub aspect urbanistic noua instalaţie se înscrie mult mai armonios în panorama oraşului, reprezentând o mică construcţie elegantă, realizată şi vopsită în stil modern.
 
Noua instalaţie a fost pusă deja în serviciu şi sporeşte esenţial indicatorii de fiabilitate şi de calitate a serviciului prestat consumatorilor de energie electrică din oraşul Vulcăneşti.
 
Acest proiect investiţional cu caracter local  a avut un buget de 345 mii lei. Lucrările au fost realizate de întreprinderea antreprenor „SDS EKIP" SRL, contractată de Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A.

 

Vedeţi în imagini una din instalaţiile retrase din serviciu, aspecte ale realizării lucrării şi  noua instalaţie montată.


 
Departamentul Relaţii Externe şi Comunicare
Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A.
 
27.09.2017