Gas Natural Fenosa - mai aproape, mai accesibil, mai comod

Versiune pentru tipărireVersiune pentru tipărire

Îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor prestate clienţilor constituie unul dintre obiectivele principale ale companiei Gas Natural Fenosa Moldova - cel mai mare furnizor de energie electrică din ţară. Satisfacţia clientului este prioritară în activitatea întreprinderii şi de aceea, zi de zi depunem eforturi pentru a oferi servicii şi soluţii noi, care să asigure confort şi economisirea timpului pentru rezolvarea multor probleme. Suntem bucuroşi să vă comunicăm despre implementarea mai multor servicii pe site-ul nostru.


• Recepţionarea prin e-mail a facturilor de plată şi a avertizărilor despre datorii

 

Acest serviciu vă oferă informaţii imediat din ziua următoare după citirea contorului, despre factura de energie electrică consumată şi despre existenţa unor eventuale datorii acumulate faţă de furnizor. Nu trebuie să vă mai faceţi griji că factura în original ar putea să întârzie sau să se piardă în procesul distribuirii. Acum o puteţi recepţiona prin e-mail, având posibilitatea oricând să efectuaţi achitarea la orice bancă sau oficiu poştal. Pentru a beneficia de serviciul dat, este necesar să completaţi formularul.

 

• Serviciul “Adresare electronică”

 

Numărul adresărilor clienţilor prin intermediul site-ului www.gasnaturalfenosa.md creşte constant, fapt ce denotă un grad sporit de comoditate pentru clienţi în soluţionarea diferitor situaţii. În rubrica „Informaţii pentru consumatori” sunt plasate diverse formulare caracteristice celor mai uzuale solicitări şi probleme ale clienţilor noştri legate de furnizarea şi comercializarea energiei electrice. Ele pot fi completate conform instrucţiunilor şi expediate direct din site în adresa companiei. Toate adresările sunt înregistrate în sistemul de rezolvare şi control al petiţiilor. După examinarea solicitării, clientul primeşte răspunsul în termenii stabiliţi conform Legii cu privire la petiţionare nr. 190-XIII din 19.07.1994.

 

• Informaţii despre sistarea temporară a livrărilor de energie electrică

 

Informaţi-vă zilnic din rubrica Întreruperi Programate despre eventualele sistări temporare de furnizare a energiei electrice ca urmare a lucrărilor de reparaţie în reţea.

 

• Serviciul de înregistrare on-line la audienţă cu administraţia întreprinderii

 

Acest serviciu permite clienţilor să se înregistreze în regim on-line la audienţă cu administraţia întreprinderii. De asemenea înregistrarea la audienţă poate fi făcută şi telefonic. Programul de audienţă şi telefoanele pentru înscriere pot fi accesate aici.

 

• Aprecierea serviciilor prestate

 

Pentru o evaluare cât mai obiectivă a gradului de satisfacţie pentru serviciile prestate clienţilor noştri, am elaborat un chestionar, unde fiecare poate să-şi exprime observaţiile, doleanţele şi propunerile de îmbunătăţire a deservirii. Părerile dumneavoastră sunt importante pentru noi şi vor fi luate în consideraţie pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite.

 

Suntem la dispoziţia dumneavoastră pentru orice detalii. Ne puteţi contacta la numărul de telefon: 022-43-11-11 sau scrieţi-ne pe adresa de e-mail OT24@ufmoldova.comAdresa noastră şi datele de contact le puteţi găsi şi pe pagina Contacte.