Întreprinderile Gas Natural Fenosa din Moldova în continuare în top-ul preferinţelor angajaţilor

Versiune pentru tipărireVersiune pentru tipărire

Î.C.S. “Red Union Fenosa” S.A. şi Î.C.S. “Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” S.R.L., parte a grupului energetic intergat multinaţional Gas Natural Fenosa au intrat din nou în Top-ul primelor 10 din cadrul studiului  Cele mai bune companii pentru care să lucrezi”, realizat de AXA Management Consulting. 

 

În anul curent la studiu au participat 48 de companii mari, medii şi mici care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul Republicii Moldova, criteriul de selecţie fiind numărul angajaţilor și cifra de afaceri. La fel ca şi în ultimii ani a fost identificat gradul de satisfacţie al personalului managerial de mijloc cu referire la 5 criterii de bază: condițiile de muncă, salariul, oportunitățile de dezvoltare, cooperarea în cadrul companiei, structura și perspectivele de dezvoltare. Aceste criterii au permis evaluarea gradului de mulțumire al angajaților și în ce măsură se acordă atenție personalului.
 
Întreprinderile grupului Gas Natural Fenosa în Moldova participă la realizarea studiului din momentul lansării lui în 2008 şi de fiecare dată au fost menţionate ca fiind o companie mare cu condiţii atractive de angajare, oportunităţi de dezvoltare, remunerare etc.
 
Administraţia întreprinderilor Gas Natural Fenosa în Moldova consideră că participarea la acest studiu îi oferă posibiliteta de a putea verifica în baza rezultatelor Top-ului eficienţa practicilor de gestionare a resurselor umane şi a structurilor organizaţionale în perspectiva creşterii eficienţei, prestanţei şi prestigiului companiei.
 
Certificatul de confirmare a statutului din Topul „Cel mai bun angajator 2017” a fost înmânat de către organizatori doamnei Diana Doroş, director al Direcţiei Personal, Organizare şi Cultură, care a menţionat că „această recunoaştere publică a condiţiilor bune de lucru de care beneficiază angajaţii întreprenderilor este un factor stimulator pentru atingerea unor rezultate tot mai bune în activitatea lor.”
 
Este de menționat că AXA Management Consulting elaborează acest clasament începând cu anul 2008. Scopul cercetării este contribuția la dezvoltarea culturii managementului resurselor umane, colectarea informației despre cele mai eficiente abordări privind managementul resurselor umane, implementate de angajatori, dar și prezentarea recomandărilor din acest domeniu.  
Departamentul Relaţii Externe şi Comunicare
16.11.2017